تقدیر از دانشجویان ممتاز موسسه تحصیلات عالی رهنورد

دانشجویان هر مؤسسه قلب آنرا تشکیل می دهند واز این میان دانشجویان نخبه و بر گزیده جایگاه ویژه دارند.در محفل عظمی که در ماه جدی 1395 در هوتل آرزو به حمت مؤسس محترم،عباس ابراهیم زاده بر گزار گردید از دا نشجویان بر گزیده از پوهنتون های مختلف تقدیر ویژه به عمل آند و با سخاوت بی دریغ مؤسس محترم به هر یک از دانشجویان اول نمره پوهنتون های مختلف ،دانشگاه رهنورد یک پایه لب تاب به عنوان هدیه داده شد،تا باشد این اقدام فرخنده زمینه ساز رقابت سالم علمی در میان دانشجویان رهنورد بوده و با عث ارتقایی کیفی سطح علمی دانشجویان گردد .لازم به یاد آوری است که وعده مؤسس محترم دانشگاه محفل ویژه تقدیر از دانشجویان برتر بر گزار و همچون گذشته این دانشجویان مورد لطف و تقدیر ویژه از سوی هیت رهبری و علی الخصوص مؤ سس محترم قرار خواهند گرفت .

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)