کشور آلمان از جمله کشور های متعهد در زمینه باز سازی و نو سازی افغانستان پسا طالبان بو ده است این کشور همواره نقش مؤ ثری در تجهیز و تکمیل پروژه های اقتصادی،نظامی،فرهنگی و علمی در میهن عزیز ما داشته است.یکی از بزرگترین خدمات آموزشی و علمی این کشور اعمار و تجهیز دانشگاه نو تا سیس بلخ در شهر مزار شریف بوده است و اکنون حمایت های بی دریغ این کشور شامل حال دانشگاه ها و مؤسسات خصوصی شهر مزار شریف می گردد،نکته ای که سر کنسول محترم این در بازدید دوستانه از دانشگاه رهنورد طی سال گذ شته یاد آور شده و برآن تاکید داشتند که   در این دیدار که با همراهی مؤسس محترم رهنورد و هییت رهبری این دانشگاه به عمل آمد ضمن تقدیر از خدمات ارزنده کشور آلمان به بخش علمی و فرهنگی شهر مزار بر همکاری های بیشتر فی مابین تاکید صورت گرفته است .

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)