abass ibrahimzadaمعرفی موسس مجتمع شرکت های ابراهیم زاده گروپ

عباس ابراهیم زاده، موسس مجتمع شرکت های ابراهیم زاده گروپ در سال 1350در ولسوالی شولگره ولایت بلخ دیده به جهان گشود. پس از کسب علوم متداوله در سال 1373اولین فعالیت تجارتی خویش را با احداث شرکت ابراهیم زاده  آغاز کرد، این شرکت که در زمینه واردات وصادرات فعالیت میکرد، کالا های تجارتی افغانستان از قبیل کشمش، بادام و پوست قره قل را به کشور های همسایه صادر میکرد و در مقابل اقلام مورد نیاز افغانستان از قبیل نفت، سیخ گول، آرد و کود کمیاوی را وارد افغانستان میکرد. بنا بر درایت و شناخت دقیق ایشان از فرصت های تجارتی دیری نگذشت که شرکت واحد و صادراتی وی مبدل به مجتمع بزرگ تجارتی گردید. مدیریت عمومی این مجتمع بر عهده شخص موسس است که با درایت بالا در بدترین شرایط این مجتمع بزرگ را با قدرت تمام روی پا نگه داشته است، گرچند که مدیریت کل این مجتمع مسوولیت بس بزرگ است که درایت، دقت و توانمندی مدیریتی بالا را نیازمند است، اما در بخش اجراییوی شخص دوم که همواره به عنوان دست سوم جناب ابراهیم زاده فعالیت کرده  و بار عظیم  مسوولیت را از عهده مدیر کل مجتمع برداشته است "غلام محمد ابراهیم زاده" فرزند ارشد آقای ابراهیم زاده میباشد، که از روز های نخست احداث این مجتمع دوشادوش پدرش به عنوان معاون مجتمع مذکور ایفای وظیفه نموده است.گروپ تجارتی آقای ابراهیم زاده که اکنون تحت چتر"مجتمع شرکت های ابراهیم زاده گروپ" خدمات عرضه میکند،  با داشتن بیش از 3000 کارمند برحال، در بخش های ذیل فعالانه فعالیت میکند:

1- بخش صادرات و واردات: این بخش که در زمینه واردات وصادرات فعالیت میکند، کالا های تجارتی افغانستان از قبیل کشمش، بادام و پوست قره قل را به کشور های همسایه صادر میکند و در مقابل اقلام مورد نیاز افغانستان از قبیل نفت، سیخ گول، آرد و کود کمیاوی، چوب صنعتی و سایر کالای اولیه و ضروری را وارد افغانستان میکند.

2- بخش مواد نفتی: مجتمع شرکت های ابراهیم زاده گروپ یکی از شرکت های پیشرو افغانستان در زمینه تورید و توزیع مواد نفتی میباشد، که با پذیرش مسوولیت و تعهد در قبال مردم، با استفاده از فنآوری های جدید، با کیفیت ترین مواد نفتی را از کشور های ازبکستان، قزاقستان، روسیه و ترکمنستان وارد میکند. و با احداث ذخایر نفتی در شهرک بندری حیرتان و ایجاد تانک های تیل در موقعیت های کلیدی ولایت بلخ سهم بزرگ را جهت رفع نیازمندی های مواد نفتی شهروندان این شهر ایفا نموده است.

3- بخش ساختمانی و سرکسازی: شعار بخش(آبادی و سازندگی) است، به همین لحاظ تمام تلاش های خویش را روی سازندگی افغانستان متمرکز ساخته است، و هر آن پروژه عام المنفعه را که لازم به تطبیق میداند با بهترین کیفیت و کمترین هزینه ممکن به دست ساخت مسپارد، که پروژه های ذیل را به عنوان مثال میتوان ذکر کرد:( بلاک ها و سرک های که اعمار گردیده به عنوان مثال نام برده شود)

4. بخش لوژستیکی و ترانسپورتی: با توجه به گسترش فعالیتهاي صنعتی و بازرگانی و با در نظر داشت روند جهانی شدن تجارت، در کنار تامین و تولید کالاها، به تورید و توزیع آنها نیز بایداندیشید. مجتمع شرکت هاي ابراهیم زاده گروپ به مثابه یک گروه تجاري جهانی، خدمات لوژیستیکی و تدارکاتی نیز انجام میدهد، که از مدت چندین سال بدین سو با خوشنامی و اعتبار جهانی با استفاده از مجهز ترین وسایط مناقلاتی از قبیل تیلري و تانکرهاي بلند تناژ، در زمینه تدارك و ترانزیت کالاها با شرکت ها و تجار ملی و بین المللی همکاري میکند.

5. بخش تحصیلات عالی: یکی از ارزنده ترین فعالیت های مجتمع شرکت های ابراهیم زاده گروپ عرضه خدمات در زمینه تحصیلات عالی میباشد. این بخش که در قالب موسسه تحصیلات عالی رهنورد فعالیت میکند زمینه تحصیل و بالندگی را برای بیش از 9000 دانشجو فراهم نموده است. در این موسسه که دانشجویان در رشته های طب معالجوی، حقوق و علوم سیاسی، تعلیم و تربیه و انستیتیوت علوم صحی مصروف فرا گرفتن علم و تخصص میباشند با داشتن بهترین فضای اکادمیک و مجرب ترین اساتید داخلی و خارجی یکی از معتبر ترین و خوشنام ترین موسسه در زمینه تحصیلات عالی در سطح کشور شناخته میشود.

6. بخش معارف: مجتمع شرکت هاي ابراهیم زاده گروپ، در پهلوي امور اقتصادي و تجارتی دغدغه علمی و آموزشی نیز دارد . که در کنار سایر فعالیت هاي علمی -فرهنگی  لیسه عالی خصوصی بین المللی رهنورد را نیز پایه گذاري کرده است. این لیسه که از دوره کودکستان الی صنف دوازدهم شاگرد میپذیرد بهترین و ورزیده ترین اساتید را در این لیسه جذب نموده و بهترین امکانات رفاهی و کمک درسی را در اختیار دانش آموزان قرار داده است.

7. بخش صحت و طبابت:

شفاخانه بین المللی رھنورد که با درایت و سرمایه گذاري محترم عباس ابراھیم زاده در سال ١٣٩۴ بنیانگذاري گردید، یکی از بزرگترین و مجھزترین مراکز تشخیص و تداوي در سطح افغانستان محسوب میگردد.این مرکز که مجھز با مدرن ترین امکانات تشخیص و تداوي میباشد با حضور مجرب ترین متخصصان داخلی و خارجی امکان تداوي پیچیده ترین امراض را در این شفاخانه فراهم ساخته است. شفاخانه مذکور با دعوت متخصصان(ایرانی، هندی، پاکستانی و تاجیکی) سهولت بی سابقه را در زمینه معالجه برای مردم افغانستان مهیا کرده و از مصارف هنگفت دارو و درمان جلو گیری نموده است.

8. بخش رسانه و اطلاع رسانی: شبکه رادیو تلویزیون مهر در چوکات رسانه هاي آزاد کشور با ابتکار مجتمع شرکت هاي ابراهیم زاده گروپ، براي فعالیت هاي گسترده رسانه اي ولایت بلخ تاسیس و با بیش از پنجاه نفرپرسونل در بخش هاي اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، دینی و تفریحی برنامه دارد . این رسانه صوتی و تصویري با موضع گیري شفاف، روشن و بی طرف در پرتو آزادي بیان و آزادي اندیشه به عنوان یک هدف نه وسیله، تبلیغ و براي مخاطبان برنامه می سازد و به نشر میسپارد.

9. بنیاد خیریه ابراهیم زاده گروپ:

در کنار فعالیت هاي اقتصادي، عباس ابراهیم زاده دست بالاي در امور خیر و کمک به دیگران نیز دارد که با توزیع کمک هاي مالی و جنسی به خانواده هاي بی بضاعت، مشکلات عده ي زیاد از هموطنان عزیز ما را رفع و حل کرده است. این کمک ها که شامل، آرد، روغن، برنج،کفش، البسه، لحاف و پول نقد میباشد، سالانه پس از تشخیص خانواده هاي مستحق توسط مسولین این بنیاد به خانواده هاي مورد نظر توزیع میگردد.